The Lion King revine! Cine este nerăbdător să îl revadă pe Simba? Vezi când se va întâmpla

Studiourile Walt Disney au pregătit o mega surpriză fanilor The Lion King (Regele Leu). Animația originală Disney lansată acum 25 de ani va fi refăcută utilizând tehnologia de animație CGI (Computer-generated imagery). Remake-ul fotorealist va fi regizat de același Jon Favreau, care a realizat și remake-urile după Cartea Junglei și Frumoasa și Bestia și va fi lansat în luna iulie 2019.

Planurile pentru un remake al Regelui Leu au fost confirmate încă din septembrie 2016 ca urmare a succesului remake-ului lui Favreau al The Jungle Book, varianta originală datând din 1967.

Filmul de toate vârstele include o distribuție plină de staruri, precum Donald Glover (vocea lui Simba), Beyoncé (vocea lui Nala), Seth Rogen (vocea lui Pumbaa)., Billy Eichner (vocea lui Timon).

„The Lion King” ne poartă într-o călătorie prin spre savana africană unde se naște un viitor rege. Simba îl idolatrizează pe tatăl său, regele Mufasa, și ia în inimă propriul destin regal. Dar nu toată lumea din regat sărbătorește sosirea noului rege. Scar, fratele lui Mufasa și fost moștenitor al tronului, are planuri proprii. Lupta pentru Pride Rock este devastată de trădare, tragedie și dramă, rezultând în final exilul lui Simba. Cu ajutorul unei perechi ciudate de prieteni nou-născuți, Simba va trebui să-și dea seama cum să crească și să ia din nou ceea ce este pe bună dreptate al lui.

Vezi mai jos trailerul noului The Jungle Book, ca a adunat deja 35 de milioane de vizualizări pe youtube în numai 3 zile de la postare:

 

Vezi mai jos o comparație realizată între cadre din varianta originală The Lion King 1994 vs 2019: