A început Festivalul Untold 2018. Vezi ultimile noutăți

Joi, 2 august 2018, a început ediția 2018 a Festivalului Untold.

Cea de-a patra ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018. Black Eyed Peas, The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, The Chainsmokers, Jason Derulo și Tiesto sunt doar câteva nume care vor urca pe scenele festivalului.

Focuri de artificii şi spectacol de lasere, la deschiderea Untold

Festivalul a debutat cu focuri de artificii şi un spectacol de lasere, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele două ecrane ale scenei principale.
„Am pregătit un spectacol de lasere şi focuri de artificii, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele două ecrane ale scenei principale despre tema Untold, Wolf Spirit. Scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena este de două ori mai mare decât cea de anul trecut, are 31 metri înălţime şi peste 80 de metri la bază. Scena are 3.000 mp de decor, iar pentru prima dată vor fi încorporate elemente 3D prin prezenţa personajelor principale din conceptul creativ al ediţiei 2018 a Untold”, au declarat organizatorii.

Incendiu pe una din scenele Untold

În prima zi a festivalului s-a produs și un incident neplăcut, un incendiu a izbucnit și parte a scenei a luat foc. Se pare că incendiul ar fi pornit de la echipament de flăcări defect. Incendiul a fost stins rapid de cei de la ISU.

Black Eyed Peas a transmis un mesaj fanilor din România şi spectatorilor UNTOLD

Una dintre cele mai apreciate trupe pop din lume, The Black Eyed Peas revine în ţara noastră după 11 ani. Grupul va cânta în ultima zi a festivalului, duminică, cea mai aşteptată de către fani.
“Suntem will.i.am, Taboo, apl.de.ap şi suntem Black Eyed Peas. Abia aşteptam să ajungem în România pentru a concerta la UNTOLD Festival pe 5 august. Va fi un spectacol grozav, o performanţă deosebită, pe care nu vreţi să o rataţi. Deci grăbiţi-vă, luaţi-vă biletele de pe UNTOLD.com. Pace! Ne vedem în curând!”, au declarat artiștii.

Untold 2018, cel mai sigur festival din România

Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, peste 1.100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi cadre medicale vor asigura măsurile de ordine, de siguranţă publică şi de sănătate.
„Untold este cel mai sigur festival din România, am reuşit să creăm cea mai eficientă siguranţă a spectatorilor din Europa. Misiunea este un sistem integrat, un parteneriat între mai multe instituţii. Avem forţe suficiente, 500 de jandarmi pe zi. Vor veni în sprijin colegi de la Gruparea Mobila de Jandarmi Târgu Mureş. De asemenea, vor fi instalate peste 70 de camere video de supraveghere pe întreg perimetrul festivalului, separate de cele ale stadionului Cluj Arena, care ne ajută pentru identificarea şi probarea unor fapte antisociale”, a declarat Liviu Uzlău, șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Programul pe zile UNTOLD 2018:

Joi, 2 august: The Chainsmokers, Afrojack, Diplo, The Asteroids Galaxy Tour, Oliver Heldens, Will Sparks, Nina Kraviz, Pan-pot, Borgore, Pendulum (DJ Set)
Vineri, 3 august: Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, KSHMR, Tujamo, Solomun, Modestep, Noisia (DJ Set)
Sâmbătă, 4 august: The Prodigy, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alesso, Danny Avila, Loco Dice, Seth Troxler, Andy C, Flux Pavilion, The Glitch Mob (DJ Set)
Duminică, 5 august: Black Eyed Peas, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Jamie Jones, Paul Kalkbrenner, Dub FX, Wilkinson (DJ Set)

Articole recomandate