Bookisit – Targ de carte second hand pentru copii

Când? Duminică, 25 Noiembrie 2018 la 11:00 – 18:00

Unde? Therapy – Sfin’ii Voievozi, nr. 60, București

Ai observat cum prind viață cărțile?de fiecare dată când sunt citite? Dacă primești newsletter? de la edituri cu ultimele apariții, dacă urmărești recomandările? altor părinți, dacă ești înscris în grupurile de Facebook care promovează lectura, dacă ești un părinte preocupat de cărți și îți dorești ca ele să-și găsească rostul și locul în viața și biblioteca copilului tău, cu siguranță #targulbookisit este pentru tine‼️

Prietenos cu oamenii și natura? (#reuse #reduce #recycle ♻️#reread), Bookisit își propune să aducă laolaltă părinți, copii, bunici, mătuși și alți pasionați de socializare culturală, într-o duminică răcoroasă, 2️⃣5️⃣ noiembrie, de la ora 11:00, pentru o zi de târguială alături de copilul tău, acasă la prietenii de la Therapy Bistro!

Vino să răsfoiești? să cumperi?, să discuți, să recomanzi, să asculți și să participi la atelierele de lectură și de meșterit semne de carte (cu înscriere)
Intrarea la târg și participarea la ateliere sunt gratuite‼️

Toate produsele second hand pe care le vei găsi la #bookisit (cărți pentru copii, jocuri, resurse educaționale, cărți de parenting etc.) vor fi în stare foarte bună, selectate cu grijă din bibliotecile altor părinți, curățate și prezentate cu drag.

Poveștile care merită aduc prietenii împreună, deci ajută-ne să răspândim mesajul – Like, Share, Interested/Going, sau prin clasica recomandare offline. ?

Vrei să fii parte din proiectul nostru ca expozant❓Excelent! Citește regulamentul aici: https://tinyurl.com/y7duaca9.

Dacă alegi să-ți petreci timpul cu noi, e musai să guști din bunătățile pregătite cu respect pentru ingrediente de echipa de la Therapy.
Bea un ceai? adevărat din plante autohtone, mușcă cu poftă din biscuiții cu unt ?făcuți în casă, încearcă borșul de legume?, și fii mândru ?că alegerea ta susține o #afaceresocială?