cher si meryl streep s-au sarutat pe covorul albastru la premiera mamma mia! here we go again

Cher și Meryl Streep au participat la premiera „Mamma Mia! Here We Go Again” ce a avut loc la Londra, pe 16 iulie 2018.
În timp ca pășeau pe covorul albastru, cele două dive s-au oprit pentru a fi fotografiate și au oferit o scena memorabilă, spre deliciul fotografilor: un sărut încantător.

cher-meryl-streep-mamma-mia
Cele doua staruri au un trecut comun interesant, amândouă sunt în branșa cinematografiei de zeci de ani și chiar au jucat împreună în thriller-ul Silkwood în anul 1983. În filmul Mamma Mia! Cher interpretează rolul mamei lui Meryl Streep, deși le despart doar câțiva ani – Cher 72 ani iar Meryl Streep 69.

Cher pare să fi aflat secretul tinereții fară bătrânețe! La 72 de ani arată impecabil. Cher a optat pentru o ținută all-black, cu bucle și un machiaj natural și a fost o prezență de neuitat.

cher

Cher a dezvăluit secretul frumuseții sale

Toată lumea s-a întrebat de-a lungul timpului care este secretul frumuseții lui Cher. Timpul se pare că nu-și pune amprenta asupra îndrăgitei cântărețe și iată că a venit și răspunsul pentru curioși, chiar din partea artistei.

”Ok, vă voi dezvălui secretele mele de frumuseţe. Nu beau alcool, nu fumez, nu mă droghez. Şi nu am făcut niciodată niciunul dintre lucrurile astea. Fac sport, dar am grijă să ţin şi dietă. Însă îmi place ciocolata.”, a mărturisit Cher.