Concurs Itsy Bitsy: Intrecerea castelelor de nisip

Itsy, Bitsy si Zapa te provoaca la un concurs jucaus, de vara! Fie ca esti la mare, pe plaja, in curte sau in parc, la groapa de nisip, inscrie-ti castelul de nisip in concurs si saptamanal poti castiga un super premiu racoritor: o excursie la munte pentru toata familia!

Modalitate de participare:
Fiecare participant va construi un castel de nisip, pe care sa scrie Itsy Bitsy. Va fotografia castelul si va incarca imaginea in formularul de concurs.

Castelul de nisip poate avea orice forma si poate fi decorat oricum. Important este ca pe imaginea incarcata sa se vada ca pe constructie e scris „Itsy Bitsy” – cu degetul in nisip, din frunze, pietricele, scoici sau in orice mod doresti.

Poti inscrie pana la 10 castele diferite, pentru mai multe sanse de a castiga!

Atentie! Dimensiunea imaginii nu trebuie sa depaseasca 1000 x 1000 pixeli si 1000 KB (1 MB). In caz contrar, imaginea nu va fi incarcata in concurs.

Durata concursului:
Inscrierile in concurs se realizeaza pana pe data de 26 august 2018. Concursul se desfasoara pe perioada a 10 saptamani, fiecare saptamana avand cate un castigator.

Desemnarea castigatorilor:
In fiecare duminica, Itsy, Bitsy si Zapa vor extrage cate un castigator, prin random.org, si il vor anunta in cadrul emisiunii Castele de Nisip si in pagina de concurs. La extragere vor participa toti cei inscrisi incepand cu data de 18 iunie 2018, excluzand castigatorii deja desemnati pana atunci.

Pentru ca ascultatorii au nevoie de racoare si au fost deja la mare, fiecare castigator va primi o excursie la munte in familie!

Pentru mai multe informatii si inscriere accesati pagina concursului: http://www.itsybitsy.ro/concursuri/concurs-intrecerea-castelelor-de-nisip/