De-a bușilea prin Muzeul Satului de 1 iunie

O nouă ediție a concursului de bebeluși cu premii „De-a bușilea prin Muzeu” are loc de Ziua Copilului la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”.

De 1 iunie copii de toate vârstele din București și din țară sunt așteptați la o serie de evenimente „sportive”, artistice și culturale.

Când: Vineri 1 Iunie 2018 între 10:00 – 12:00

Unde: Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, Șoseaua Kiseleff nr. 28-30, sector 1, București

Detalii: După succesul primei ediții a concursului cu premii „De-a bușilea prin Muzeu”, realizat în parteneriat cu Photography Studio – Kids & Family, anul acesta așteptam să premiem din nou micii participanți de până la doi ani, în spațiul mirific de la Muzeul Satului. Frățiorii mai mari se vor putea delecta la Atelierele de Desen și Pictură cu mânuțe și picioare și la cel de Modelaj și, pe parcursul întregii zile, la Târgul de jucării, carte pentru copii și dulciuri de sezon. Totodată, va avea loc și expoziția fotografei Cristina Nichitus Roncea”Chipuri de copii în Țara Minunilor”. Atelierele, Târgul și Expoziția se vor desfășura de vineri, 1 iunie, până duminică, 3 iunie 2018.
Ziua specială debutează la orele 10.00 cu premierea copiilor participanți la concursul și expoziția de artă „Satul în inima copiilor de la oraș” după care, la orele 11.00, se dă startul concursului pentru „De-a bușilea prin Muzeu” cu un dans al bebelușilor și mămicilor de la Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare. 

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/events/1797910867184833/