Disney On Ice la Bucuresti

Când? 6 Februarie 2019 – 10 Februarie 2019
Unde? Romexpo – Bd. Marasti nr. 65-67, sector 1, București

Disney On Ice prezintă Reach For The Stars!

Vedete ale Regatului Disney vor străluci în premieră pe gheață la București în superproducția Disney On Ice – Reach For The Stars! Între 6 și 10 Februarie 2019 la Romexpo!

Un fenomen la nivel mondial, Disney On Ice ajunge pentru prima dată în România cu o producție nouă, după ce a încântat peste 285 de milioane de spectatori în 67 de țări de pe 6 continente. Mickey Mouse și prietenii săi sunt gazdele unui spectacol care prezintă momente captivante din Regatul de Gheață, Mica Sirenă, Rapunzel și Frumoasa și Bestia alături de cele mai îndrăgite personaje Disney.

Producția Disney On Ice – Reach For The Stars este un spectacol de familie antrenant care combină poveștile de suflet ale celor mai îndrăgiți eroi ai lumii Disney cu talentul patinatorilor de talie mondială, coregrafia plină de energie, costumele spectaculoase, luminile strălucitoare și scenografia uimitoare, pentru a crea o experiență de neuitat, care îi va face pe spectatori să cânte, să danseze și să ovaționeze. Publicul de toate vârstele va fi încântat de poveștile Disney prezentate într-o manieră unică, alături de cele mai cunoscute personaje din Regatul Disney – Anna, Elsa și Olaf, Frumoasa și Bestia, Ariel, Rapunzel și mulți alții.

Reprezentațiile spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars vor avea loc după cum urmează: miercuri (6 februarie) ora 19:00; joi (7 februarie) ora 19:00; vineri (8 februarie) ora 19:00; sâmbătă (9 februarie) ora 11:00 și ora 15:00; duminică (10 februarie) ora 11:00.

Biletele sunt disponibile pe eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și Diverta).

Copiii până la vârsta de 12 ani inclusiv, beneficiază de bilete cu preț redus. Accesul copiilor în sală se face doar însoțiți de un adult, pe baza unui act valid ce stabilește vârsta copilului: certificat de naștere, carnet de elev, pașaport.

Copiii sub 2 ani au intrare gratuită, cu condiția să fie ținuți în brațe.

Mai multe informații pe www.disneyonice.ro