Dumbo 2019 trailer: Un remake care se anuntă a fi mai trist decât varianta originală

Dumbo – un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl.

Proprietarul circului Max Medici (interpretat de Danny DeVito), îl invită pe fostul veteran de război Holt Farrier (interpretat de Colin Farrell) și pe copiii săi Milly (intrepretată de Nico Parker) și Joe (intrepretată de Finley Hobbins) să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac de râs într-un circ care se luptă sa supraviețuiască. Dar când descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgândul pe antreprenorul Vandevere (interpretat de Michael Keaton), care recrutează elefănțelul special pentru cea mai nouă afacere de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant (interpretată de Eva Green), până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare Dreamland este plin de secrete întunecate.

Filmul este regizat de Tim Burton, care recunoaște că nu a fost niciodată un admirator al spectacolelor de circ și ca nu-i plac animalele ținute în cuşcă şi nici clovnii.

Elephantul cu urechi mari zboară în cinematografele din România din 29 martie 2019. Mai jos puteți urmări trailerul filmului: