Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă

În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor.

Animația va avea premiera în România pe 13 iulie 2018.

Titlul original: Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation

Genul: Animație, Comedie, Familie, Fantastic

Durata: 97 minute

Regia: Genndy Tartakovsky

Scenariul:Genndy Tartakovsky şi Michael McCullers

Muzica: Mark Mothersbaugh

Imaginea şi animaţia: Sony Pictures Imageworks

Vocile care dublează varianta originală: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Molly Shannon, Fran Drescher, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Joe Jonas, Chrissy Teigen, Jaime Camil şi Mel Brooks

Pe coloana sonoră a acestui film putem auzi vocile lui Demi Lovato și Sia care interpretează melodiile „Magical” și „Baladino” compuse chiar de Sia.

Vezi mai jos trailerul filmului: