Karpatia Pony Show 2018

Poneii reiau spectacolul ecvestru la Karpatia Pony Show 2018, ediția a II-a!
Cea de-a doua editie a Karpatia Pony Show revine chiar de Ziua Internationala a Copilului, intr-un nou format extins pe o perioada de trei zile. Desfasurat in perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floresti, Prahova evenimentul se adreseaza tuturor iubitorilor de natura si frumos, precum si pasionatilor de cai si familiilor cu copii, ce vor avea ocazia sa asiste la competitii inedite, jocuri si prezentari cu ponei si cai sau se vor putea bucura de numeroasele activitati in aer liber.

Editia 2018 vine cu noutati incitante: organizatorii extind spatiul de prezentari si concursuri cu o arena suplimentara, organizeaza o zona de expozitie cu vanzare de cai si ponei, iar pentru iubitorii de animale, evenimentul ecvestru va fi intregit si de show-uri cu caini.

Programul sportiv al Karpatia Pony Show va cuprinde trei competitii ecvestre cu ponei si cai:
Noutatea absoluta a editiei din acest an este Concursul Hipic International „Cupa Natiunilor”. Organizat in mod traditional la Cross Country Farm, langa Sighisoara, competitia din Romania a primit pentru 5 din ultimele 7 editii distinctia „Concursul Anului”, acordata de catre Forumul International Universitar AIEC // (Association des Etudiants Cavaliers). Tineri sportivi de top, reprezentand echipele a 12 tari, se vor intrece pe cai din Romania si vor avea la dispozitie cinci minute inainte de fiecare proba pentru a se acomoda cu caii trasi la sorti. Concursul face parte dintr-un circuit care incepe in Spania si continua in Suedia, Marea Britanie si Germania; Concursul pentru Ponei, unde calaretii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase si varste si vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje;

Concursul National de Proba Completa (CCN) pentru calareti o stea, novici si pre-novici, cu spectaculoasa proba de cross-country, ce va functiona ca stagiu de pregatire pentru evenimentul international Karpatia Horse Show.
Vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplina mai putin cunoscuta publicului din Romania, ce cuprinde demonstratii de indemanare si jocuri, atelaje cu ponei si un spectaculos show de acrobatii calare, sustinut de sportivii Cross-Country Farm.

Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajata o ampla zona de activitati de recreere in aer liber, destinata familiilor cu copii, dar si adultilor. Aici vor fi amenajate spatii de agrement cu ponei si cai, trasuri, multiple ateliere creativ-educative pentru copii si tineri, aventura parc inedit cu plimbari pe biciclete mountain-bike, tiroliana, tras cu arcul, tir cu pusca airsoft, bungee, teren de volei.

In plus, organizatorii promit cinci modalitati diferite de a descoperi Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural si peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural romanesc, administrat de Fundatia Cantacuzino Floresti.
Biletele si abonamentele achizitionate in avans de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro beneficiaza de discounturi de pana la 75%. Copii sub 14 ani beneficiaza de preturi preferentiale, iar accesul le este permis doar insotiti de parinti. Pentru achizitie abonamente sau bilete pana in data de 14 Mai: Pretul unui abonament pentru cele 3 zile de show, 1 – 3 Iunie, este de 25 de lei pentru un adult, 40 de lei pentru un adult + 1 copil, 50 de lei pentru un adult + 2 copii si 55 lei pentru un adult si 3 copii Pretul unui bilet valabil o singura zi, pentru fiecare dintre zilele: vineri – 1 Iunie, sambata – 2 Iunie si duminica – 3 Iunie, este de 20 lei pentru un adult, 30 lei pentru un adult + 1 copil, 40 lei un adult + 2 copii.

Program de desfasurare: 01-03 iunie 2018
Locatie: Domeniul Cantacuzino, Floresti, jud. Prahova