Muzeul Antipa la Targul International „Gaudeamus”

Muzeul Național de Istorie Naturală ,,Grigore Antipa” și Editura Muzeului vă invită în perioada 14-18 noiembrie 2018, în Pavilionul Central Romexpo, la Târgul Internaţional „Gaudeamus. Carte de Învăţătură”, eveniment care anul acesta este dedicat Centenarului Marii Uniri.

Muzeul vă întâmpină la standul său cu volume publicate la editura Muzeului Antipa, albume ale unor expoziții temporare organizate de muzeu cum ar fi „O Prietenie Regală: Grigore Antipa și Regii României 1892-1944”. Vă vom aduce la târg publicații care dezvăluie parte din comorile muzeului bucureștean.

Joi, 16 noiembrie 20188, vă invităm la evenimentul prilejuit de *lansarea albumului catalog intitulat „Kiseleff nr. 1. De 110 ani orașul crește în jurul lui!”, care va avea loc de la ora 18.30 în Sala „Mircea Sântimbreanu” aflată la nivelul 7.70:341, și se va bucura de prezența, în calitate de invitat special a domnului Dr. Narcis Dorin ION, Director General al Muzeului Național Peleș. Albumul apărut la Editura Muzeului Antipa spune povestea vieții, pe alocuri zbuciumată, a unei clădiri de for public reprezentativă pentru București – Palatul Naturii de la Șosea – așa cum era numită în presa începutului de veac al XX-lea, clădire cunoscută astăzi ca Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Nu uitați că de miercuri, 14 noiembrie până duminică, 18 noiembrie între orele 10:00 și 20:00, ne puteți găsi la standul cu numărul 331 aflat la nivelul 7:70.