Numa Numa, noua versiune superhitului Dragostea din Tei de la Dan Balan

La 14 ani de la lansarea superhitului cu ”Dragostea din tei” alături de O-Zone, Dan Bălan continua acest fenomen și lansează o piesă nouă numită Numa numa 2 cu același refren ca și Dragostea din tei. Videoclipul a fost filmat în Uganda (Africa) acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare copiii și localnicii care îți fac poftă de dans oriunde te-ai afla. Piesa este realizată împreună cu un artist și producător american, pe nume Marley Waters.
”Dragostea din tei” este piesa care a făcut o lume întreagă să fredoneze versuri în limba română și a fost înregistrată de 200 de artişti, în 14 limbi diferite.

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este interpret, compozitor, producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la premiul Grammy.

În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa „Allegro Ventigo” (feat. Matteo), care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube.
„Ideea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta viață și energie, că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul „Numa Numa 2”. De 15 ani cânt acest refren cu „Dragostea din tei” și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi… Ma Ya Hu»…”. Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, declară Dan Bălan.

Vezi mai jos videoclipul: