Parada Micilor Biciclisti – editia a IV-a

Parada Micilor Biciclisti – editia a IV-a

Când? Vineri 1 Iunie 2018 între 10:00 – 14:00

Unde? Piața Constituției, Bulevardul Libertății, București

Detalii:

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ

De ziua lor, copiii de toate vârstele află totul despre mersul pe bicicletă la PARADA MICILOR BICICLIȘTI.

Vineri, 1 IUNIE 2018, începând cu ora 10, timp de 4 ore Bdul Unirii, între Piața Constituției și Piața Unirii, va fi al biciclistilor mici sau mai mari.
Singuri sau în echipă cu adulții, vor participa la jocurile organizate pentru fiecare categorie de vârstă, indiferent de tipul de bicicleta folosit.
La ora 12:30 va avea loc PARADA pe biciclete, pe Bdul Unirii, între Piața Constituției și Piața Unirii

Parada Micilor Bicicliști, singurul eveniment dedicat tinerilor pasionați de pedalat, este organizat de Asociația Adevăraţii VeloPrieteni România care își propune să atragă atenția societății că noua generație de bicicliști se pregătește să reducă poluarea care sufocă orașele României.

Pe lângă bucuria de a sărbători Ziua Copilului pe două roți, evenimentul are scopul de a-i familiariza pe cei mici și mari cu regulile de circulație pe care un biciclist trebuie să le respecte, cu mersul în pluton și mai ales cu manevrarea în siguranță a bicicletei printre obstacole.

Într-un cadru organizat, feriți de orice trafic rutier, dorim să le dăm copiilor încrederea și cunoștințele necesare pentru a nu renunța la pedalat odată cu trecerea copilăriei, pregătindu-i să devină următoarele generații de bicicliști urbani responsabili.

Copiii sub 14 ani trebuie însoțiți de cel puțin un adult (biciclist sau pieton) și este recomandat să fie echipați corespunzător (cască, îmbrăcăminte adecvata mersului pe bicicletă, iar bicicleta să fie verificată și echipată cu claxon).

Accesul este liber, însă pentru o mai bună organizare și pentru a primi KIT-ul DE PARTICIPARE și a participa la TOMBOLA finală, vă rugăm să îi înscrieți pe cei mici sau mari aici: https://bit.ly/2rb8lVS

Tombola va avea loc DUPĂ PARADĂ iar extragerea câștigătorilor se va face cu ajutorul random.org.
ATENȚIE! Premiile vor fi oferite doar câștigătorilor prezenți. Dacă este ales un câștigător iar acesta nu mai este prezent, se va extrage un alt câștigător.

CUM AJUNG?
Nu uitați că 1 Iunie e zi liberă, așadar veți avea acces la metrou cu bicicletele. Stațiile cele mai apropiate sunt Piața Unirii sau Izvor.

Nu uitați să dați LIKE paginii de facebook Parada Micilor Bicicliști pentru a afla programul evenimentului și multe alte suprize plăcute pregătite celor mai mici și mai simpatici bicicliști.

Vă așteptăm cu drag de biciclit!

CREȘTEM AZI BICICLIȘTII DE MÂINE!