România Copiilor, ediție specială a Conil Fest

Când? Pe 17 și 18 Noiembrie 2018 între 09:00 – 20:00

Unde? Circul Metropolitan Bucuresti, Aleea Circului Nr. 15, București

Peste 1.500 de copii tipici și cu dizabilități vor celebra împreună, sub cupola Circului Metropolitan București, 100 de ani de la Marea Unire, într-o ediție specială a celui mai amplu eveniment destinat copiilor, CONIL Fest, Festivalul Integrării.

În acest an, alături de Primăria Municipiului București prin Proedus și de Circul Metropolitan București, vom oferi tuturor copiilor talentați din București și din țară posibilitatea de a prezenta în cadrul festivalului ROMÂNIA COPIILOR, cele mai frumoase momente de dans, muzică și poezie autentic românești.

În cadrul evenimentului vom avea alături de noi invitați speciali, purtători și promotori ai valorilor autentic românești, ale portului, folclorului și tradițiilor noastre.

Vom încerca să redescoperim dragostea de țară și de valorile ei și vom întinde o mână în semn de prieteniei tuturor copiilor cu dizabilități, scriind astfel împreună o filă importantă în cartea iubirii, a prieteniei, toleranței și acceptării.

ROMÂNIA COPIILOR este despre noi și copiii noștri, despre țara noastră, despre oamenii buni care suntem. Este despre acceptare și integrare pentru că, dincolo de orice dizabilitate, există o abilitate care trebuie descoperită, încurajată și promovată.

Vino la ROMĂNIA COPIILOR, ediție specială a CONIL Fest, Festivalul Integrării și aplaudă performanțele copiilor nevăzători, a celor hipo-acuzici sau cu dizabilități psihomotorii, a celor cu autism, sindrom Down sau retard mediu. Te vei bucura de momente unice, pline de emoție și vei înțelege că, deși suntem diferiți, cu toții avem sentimente și emoție de oferit.

Organizatorii, alături de parteneri și sponsori, te invită să scrii un gând și pe MANIFESTUL COPIILOR ce va fi amplasat in foayer și unde, voluntari și profesori de artă te vor ajuta să-ți desenezi, alături de toți participanții, gândul pentru țara ta și pentru copiii ei.

ROMÂNIA COPIILOR este un eveniment artistic de conștientizare a situației copiilor cu dizabilități dar și unul de promovare a valorilor, tradițiilor și spiritului românesc în anul centenarului Marii Uniri.

Intrarea la eveniment este gratuită.
În foayer te așteaptă expozanți cu oferte speciale, ateliere diverse și multe alte surprize.