Țara Poveștilor de 1 iunie

Hai cu noi in Țara Poveștilor pe 1-2-3 Iunie, între orele 11:00 – 21:00, în Parcul Sebastian din Bucureşti, să petrecem și să ne distrăm împreună.

Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, Parcul Sebastian va fi amenajat în spirit de sărbătoare, o sărbătoare a lor, a copiilor, cu ghirlande de baloane și umbreluțe colorate. Vor fi amplasate 4 corturi tematice, în cadrul cărora se vor desfășura o serie de ateliere de creație, facepainting, modelare baloane, desene cu cretă colorată pe asfalt, zonă educativă și zonă de jocuri și distracție, unde poveștile copilăriei vor fi recreate de copii prin improvizație și distracție. De asemenea, se vor desfășura și ateliere de șah pentru iubitorii acestui sport al minții. Animatori costumați în personaje de poveste, precum Spiderman, Batman, Elsa, Rapunzel, se vor plimba printre copii și se vor fotografia cu aceștia în spațiul special amenajat ca un studio foto.
Eveniment organizat de Primăria Sectorului 5, Consiliul Local Sector 5 și Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”.