Turneu National Gasca Zurli – Puterea Cornetelor

Gașca Zurli pleacă în turneu!

11 orașe se află pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”. Din 4 octombrie, România zâmbește!

Toamna aceasta ne jucăm! Cu zâmbetul pe buze. Pentru că atunci când zâmbești totul se întâmplă mai ușor, pentru că greșelile ne sunt mai repede iertate și putem obține mult mai ușor ceea ce ne dorim, indiferent că este vorba despre zâmbetul copiilor sau cel al oamenilor mari.

Puterea Cornetelor este cea mai nouă producție marca Zurli. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gașca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoțională, un joc al valorilor umane cu care Gașca pleacă în turneu toamna aceasta.

Spectacolul le reamintește spectatorilor prezenți, părinți, copii și bunici, cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuză să zâmbească. Sub niciun chip nu face asta și, pentru că este invidioasă pe toți cei care au puterea să zâmbească, născocește un plac prin care reușește, pentru o scurtă perioadă de timp, să fure Zâmbetul. Este invidioasă pentru că  Zâmbetul e fermecat, are puteri magice și are lăcaș în inimile tuturor, mai puțin în inima ei.

Gașca Zurli își adună forțele, Zâmbetul trebuie salvat din mâinile vrăjitoarei! Toată Gașca se gândește și un plan de salvare găsește. Este momentul să apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zâmbetul să renască pe orice chip. Ajutați de Tanti Prezentatoarea și de Zâna Bună, reușesc să recupereze Zâmbetul.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cântece noi, absolut minunate, apariții vesele și colorate, jocuri noi și un personaj nou în echipa Găștii Zurli – Zâmbetul.

Cu asta vă așteaptă la toamnă cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. 11 orașe intră pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”.

04  octombrie – ORA 19.00- TIMIȘOARA- SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE (OLIMPIA)
05 octombrie – ORA 19.00 – TIMISOARA- SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE (OLIMPIA)
07 octombrie– ORA 19.00 – CLUJ-NAPOCA- SALA POLIVALENTĂ
09 octombrie – ORA 19.00 – BRAȘOV- SALA DACIA, COMPLEX LUX DIVINA
11 octombrie – ORA 19.00 – BUCUREȘTI – SALA POLIVALENTĂ
15 octombrie –  ORA 19.00 – BOTOȘANI- SALA POLIVALENTĂ ELISABETA LIPĂ
16 octombrie – ORA 19.00 – PIATRA NEAMȚ- SALA POLIVALENTĂ
17 octombrie – ORA 19.00 – BACĂU – TEATRUL DE VARĂ RADU BELIGAN
19 octombrie – ORA  19.00 – BUZĂU- SALA SPORTURILOR ROMEO IAMANDI
21 octombrie – ORA 19.00 – GALAȚI – SALA SPORTURILOR
26 octombrie – ORA 19.00 – CRAIOVA- SALA POLIVALENTĂ
29 octombrie – ORA 19.00 – CĂLĂRAȘI – SALA POLIVALENTĂ

PREȚ BILETE:

  • Categoria 3- 45 lei
  • Categoria 2- 90 lei
  • Categoria 1- 150 lei
  • Intalnire speciala cu Gasca Zurli* – 90 lei – Posesorii acestui tip de bilet beneficiază, după terminarea spectacolului, de o întâlnire privată cu Gașca Zurli, în cadrul căreia se dau autografe și se fac fotografii, într-o încăpere special amenajată, în incinta Sălii Polivalente. Întâlnirea privată cu Gașca Zurli este destinată doar spectatorilor care participă la spectacol, indiferent de categoria de bilet pe care aceștia o dețin pentru spectacolul propriu-zis. Accesul  se face pe bază de bilet special, toți participanții la întâlnirea privată trebuie să cumpere bilet, indiferent de varstă. Accesul pentru Întâlnirea privată cu Gașca Zurli este general (fără locuri), începând cu ora 20.30.* Această categorie de bilete este valabilă doar pentru sălile de spectacol din Bucuresti, Cluj-Napoca și Craiova.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Atenție, se filmează!