Johnny Depp acuzat ca a lovit un membru al echipei de filmare a noului sau film City of Lies

Potrivit unui proces intentat la Tribunalul Superior din Los Angeles, Depp este acuzat că a lovit directorul locației de filmare Gregg Brooks pe 13 aprilie 2017, după ce Brooks l-a anunțat pe actor că filmările ar trebui să se încheie pentru acea zi.

depp

Brooks susţine, în plângerea depusă la un tribunal din Los Angeles, că Depp l-a lovit de două ori cu pumnul şi că a fost concediat pentru că a refuzat să promită că nu îl va acţiona în judecată în urma incidentului petrecut pe platourile de filmare.

Brooks i-a dat în judecată şi pe regizorul filmului şi producătorii acestuia, cerând daune nespecificate.

Brooks spune că l-a informat pe regizorul Brad Furman că un cadru cu Depp urma să fie ultimul filmat în noaptea respectivă afară, din cauza aprobării primite de a filma pana la ora 22, care oricum fusese depașită.

Potrivit documentelor depuse, Furman l-a forţat pe Brooks să îşi depăşească atribuţiile şi să îl anunţe el pe Depp că filmările aveau să se încheie. Brooks a declarat că Depp, care părea băut, i-a strigat mai multe obscenităţi şi, „furios”, l-a lovit cu pumnul în zona coastelor.

În filmul „City of Lies”, programat să fie lansat pe 7 septembrie 2018, Johnny Depp joacă rolul unui detectiv de poliţie din Los Angeles care a investigat mai mulţi ani moartea rapperului Notorious B.I.G. (1972-1997), al cărui nume real era Christopher Wallace.

Mai jos puteți viziona trailerul acestui film: